Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία είναι η διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρής βελόνας ή dermapen διάφορες ουσίες στο κατώτερο χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει μια κρέμα με επιδερμική χρήση.Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες. Με τη χρήση της μεσοθεραπείας, δημιουργούμε κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν οι δραστικές ουσίες. Αυτό μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα των θεραπειών ενώ έχει εφαρμογή σε θεραπείες αντιγήρανσης, αποκατάστασης ουλών, ενυδάτωσης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. 

Τί είναι το dermapen;

Το dermapen είναι η εξέλιξη των παλιών roller. Στην άκρη του υπάρχουν 12 μικροβελόνες που διαπερνούν το δέρμα σε βάθος 0,25 έως 2,5mm, ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή. Οι βελόνες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα χωρίς να την τραυματίζουν και φτάνουν ως το χόριο. Με αυτή τη μέθοδο επιτυγχάνουμε καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών όπως: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, ρετινοικό οξύ, ιντεμπενόνη, DMAE, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες και πολλές άλλες.

Τι επιτυγχάνουμε με την ετερόλογη μεσοθεραπεία;

Έντονη βελτίωση υφής επιδερμίδας, εξάλειψη των ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινάει από μόνο του τη διαδικασία επούλωσης του.
Αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, χαρίζοντας λάμψη, σφριγηλότητα και νεανική όψη, αφού η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και κατά συνέπεια του κολλαγόνου.