Ημιμόνιμο μακιγιαζ

Hμιμόνιμο Μακιγιάζ Χειλιών

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ χειλιών σας δίνει τη δυνατότητα να ομορφύνετε τα χείλη σας: να τελειοποιήσετε το σχήμα τους, να διορθώσετε τυχών ασυμμετρίες και να τους δώσετε πιο ελκυστικό και ζωηρό χρώμα. Η θεραπεία πραγματοποιείται με την μοναδική μέθοδο της μικροχρωμάτωσης. Με την σωστή χρήση των κατάλληλων τοπικών αναισθητικών από το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου μας η θεραπεία είναι εντελών ανώδυνη. Το αποτέλεσμα του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ χειλιών διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια. Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ χειλιών που θα αποκτήσετε είναι εντελώς ακίνδυνο για το δέρμα σας, καθώς η εισαγωγή της χρωστικής γίνεται χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τα εξαρτήματα του δέρματος. Η επιστημονική προσέγγιση της ομάδας των ειδικών μας εξασφαλίζει απολύτως ανώδυνες και ασφαλείς εφαρμογές χωρίς παρενέργειες.

Διαδικασία

Το Ημι-Μόνιμο Μακιγιάζ χειλιών συνήθως γίνεται σε δύο συνεδρίες, με το χρονικό διάστημα μεταξύ των οποίων να είναι 28- 30 ημέρες. Αρχικά τα χείλη σχεδιάζονται με μολύβι χειλιών, έτσι ώστε να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του σχήματος και χρώματος που επιθυμεί η πελάτισσα πρώτου γίνει η εφαρμογή του Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ. Αμέσως μετά την εφαρμογή τα χείλη μπορεί να πρηστούν ελάχιστα, αλλά αυτό δεν σας περιορίζει και μπορείτε να συνεχίσετε κανονικά τις καθημερινές δραστηριότητες. Μετά από την συνεδρία θα λάβετε γραπτές οδηγίες σχετικά με την φροντίδα του νέου Ημι-Μόνιμου Μακιγιάζ σας. Μετά την εφαρμογή τα χείλη σας θα έχουν λίγο πιο έντονο χρώμα, δηλαδή θα μοιάζουν σαν να τα έχετε βάψει με κραγιόν. Η ένταση του χρώματος θα μειωθεί αρκετά μετά από 2 έως 3 ημέρες. Σε περίπτωση αν το χρώμα σας φανεί πιο αχνό από το επιθυμητό, αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχεί, μιας και θα ενισχυθεί εκ νέου κατά τη δεύτερη συνεδρία.

Ημιμόνιμο Μακιγιάζ φρυδιών

Διαδικασία

Η ειδικός θα κάνει ανάλυση του σχήματος και της δομής του προσώπου σας και θα βρει το σχήμα και το χρώμα φρυδιών που ταιριάζει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, το χρωματότυπό σας, την ηλικία και το προσωπικό σας στιλ. Θα αφιερωθεί αρκετός χρόνος για να σχεδιαστούν, με μολύβι πρώτα, τα μελλοντικά σας φρύδια, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Αλλά η τελευταία λέξη ανήκει στην ειδικό, καθώς υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη διαδικασία του μόνιμου μακιγιάζ φρυδιών για τα οποία δεν γνωρίζει ο πελάτης. Όταν το σχέδιο θα είναι έτοιμο και θα συμφωνείτε με αυτό θα ξεκινήσει η διαδικασία εφαρμογής του μόνιμου μακιγιάζ.

Υπάρχουν διάφορες τεχνικές εκτέλεσης μόνιμου μακιγιαζ φρυδιών:

Τρίχα-τρίχα (hair stroke)

Είναι η πιο νέα και πλέον η πιο δημοφιλής τεχνική, η οποία μας επιτρέπει να σχεδιάσουμε μεμονωμένες τρίχες, σαν να ήταν δικές σας φυσικές τρίχες. Η έμπειρη ειδικός θα «τοποθετήσει» τις νέες τρίχες σύμφωνα με τον τρόπο που μεγαλώνουν οι δικές σας και όχι απλά σχεδιάζοντας ίσιες γραμμές τη μία δίπλα στην άλλη, όπως συχνά βλέπουμε να γίνεται. Εκτελώντας σωστά την τεχνική «τρίχα-τρίχα» τα φρύδια θα φαίνονται τόσο φυσικά, που δεν θα καταλαβαίνει σχεδόν κανένας ότι έχετε κάνει μόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια.

Ελαφρά σκίαση (light shadow)

Άλλη μια φυσική επιλογή είναι η ελαφρά σκίαση στα φρύδια, το τελικό αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σαν να έχετε ελαφρώς τονίσει τα φρύδια σας με μολύβι. Είναι και αυτή μια πολύ όμορφη τεχνική και προτιμάται κυρίως όταν έχουμε ομοιόμορφη τριχοφυΐα στα φρύδια, αλλά επιθυμούμε να τα τονίσουμε ή να τελειοποιήσουμε το σχήμα. Η ειδικός μπορεί η ίδια να σας προτείνει την συγκεκριμένη τεχνική, αν θεωρήσει ότι το δέρμα σας δεν είναι κατάλληλο για την τεχνική «τρίχα-τρίχα». Σε κάθε περίπτωση, θα προηγηθεί συμβουλευτική συζήτηση για την επιλογή της πιο κατάλληλης τεχνικής που να ταιριάζει στην δική σας περίπτωση και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Συνδυαστική μέθοδος

Πρόκειται για ένα συνδυασμό των δύo παραπάνω τεχνικών («Τρίχα-Τρίχα» και «Ελαφρά Σκίαση») Προτείνεται για maximum φυσικό αποτέλεσμα.

pmu.jpg