Προσφορά

4 Μεσοθεραπείες σώματος & δώρο 4 Cavitation ή Vaculed RF μόνο 220€

4 Μεσοθεραπείες σώματος

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία σώματος αντιμετωπίζει την επιδερμική χαλάρωση, το τοπικό πάχος και μειώνει την κυτταρίτιδα. Η ενέσιμη έγχυση συστατικών όπως L- καρνιτίνη, Καφεϊνη, DMAE και ginko biloba βοηθά στην καλύτερη δράση τους και στην αποτελεσματικότερη λιπόλυση. Οι παραπάνω ουσίες λειτουργούν καταλυτικά στην αύξηση του μεταβολισμού και την επαναφορά της σφριγυλότητας μέσω της διέγερσης των κυττάρων του δέρματος.

Γιατί να επιλέξω την ενέσιμη μεσοθεραπεία;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με πολλαπλές εγχύσεις μέσω λεπτής βελόνας. Η συγκεκριμένη μέθοδος βοηθά τις ουσίες να εισχωρήσουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος επιτυγχάνοντας δραστικότερη λιποδιάλυση, συσφιξη αλλά και εξαλειψη της κυτταρίτιδας. Ειδικότερα, σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα Cavitation ή Vaculed RF αναλόγως την περίπτωση, αποκτούμε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

4 Cavitation ή  4 Vaculed RF με το TRIOiSHAPE

Τί είναι το Ultrasound Cavitation;

Το σύστημα TRIO διαθέτει τη λειτουργία υπερήχων σπηλαίωσης, το οποίο χρησιμοποιεί ισχυρά υπερηχητικά κύματα για να παράγει "μικροφυσαλίδες πίεσης" που προκαλούν τη διάρρηξη των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Αυτό επιτρέπει στο υγρό περιεχόμενο να ελευθερωθεί από το κύτταρο και να απομακρυνθεί εύκολα από το σώμα μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος.

Τί είναι οι ραδιοσυχνότητες RF;

Οι ραδιοσυχνότητες - που συχνά αποκαλούνται RF - είναι συσκευές που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια η οποία θερμαίνει το χόριο σε σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Η ήπια θερμότητα στο βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκαλεί συρρίκνωση των μορίων του κολλαγόνου που αποτελούν το δέρμα, με αποτέλεσμα την άμεση μείωση της χαλαρότητας του δέρματος. 

ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΣΕ 1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 200€

adobestock_199412820.3.jpg

Η προσφορά Απριλίου περιλαμβάνει:
1 θεραπεία κρυλιπόλυσης COOL 4D που θα σου εξασφαλίσει μόνιμο αποτέλεσμα μείωσης πόντων χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Η νέα γενιά κρυογλυπτικής διαθέτει 2 μεγάλες κεφαλές σφαιρικής ψύξης και σου εγγυάται καλύτερο αποτέλεσμα έως και 45% (μείωσης τοπικού πάχους) ανά περιοχή εφαρμογής. Κάνε τη δική σου μόνο με 200€ γιαυτό το μήνα. Το COOL 4D είναι μονοθεραπεία και αποτελεί την πιο ανώδυνη μέθοδο λιποκαταστροφής. 

Τρεις Φάσεις Θεραπείας

  1. Αναρρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών  θεραπείας
  2. Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός
  3. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής τους διαδικασίας (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)        

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΤΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ 190€

Η μέθοδος κρυολιπόλυσης με το CryoCool Med απαντά στην ανάγκη για άμεσα αποτελέσματα στο τοπικό πάχος χωρίς την αναγκαιότητα χειρουργείου, αναισθησίας και χρόνου ανάρρωσης.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

Η μέθοδος εφαρμόζεται ιδανικά στην περιοχή της κοιλιάς, μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, γόνατα, πλάτη και ψωμάκια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Απαιτούνται 1 - 4 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα, ανά 30 – 45 μέρες και η κάθε συνεδρία διαρκεί 45 – 60 λεπτά.

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης συνδυάζεται ιδανικά με τη θεραπεία των ακουστικών κυμάτων για την επίτευξη γρηγορότερου και μεγαλύτερου αποτελέσματος.

Η θεραπεία με την μέθοδο AWT® με το μηχάνημα D-ACTOR® 100 »ultra« χρησιμοποιεί μία radial κεφαλή για να εισάγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για την θεραπεία κυτταρίτιδας επιπέδου Ι έως ΙΙΙ .

Ενδείξεις

  • Θεραπεία για την αντιμετώπιση κυταρρίτιδας (επίπεδο I – III)
  • Σύσφιξη μυών και συνδετικών ιστών
  • Εξάλειψη της λεμφικής συμφόρησης
  • Μείωση της περιφέρειας / «slimming»

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg