Προσφορά

❤️❤️ Ο Άγιος Βαλεντίνος σας υποδέχεται με 1 & 1 Χαλαρωτικό Μασαζ

apsara-spa-and-massage-1.jpg

Χαλαρωτικά μασαζ που θα βρίτε στο χώρο μας:

•Aroma lux massage 60' 35€
•Harmony massage 60' 35€
•Θιβετιανό 60' 50€
•Hot Stone massage 120' 70€
•Chocolate massage 120' 70€

Το χαλαρωτικό μασαζ είναι ο αμεσότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας και να βελτιώσετε την πνευματική, ψυχική και σωματική ηρεμία. Μία ώρα χαλαρωτικών μαλάξεων αρκεί για να βοηθήσουμε το σώμα να αποβάλλει τη συσσωρευμένη ένταση και να επιτύχουμε την απόλυτη χαλάρωση των μυών και την επαναφορά της ελαστικότητας τους. Είναι πολύ σημαντικό να επαναφέρουμε τη σωστή αιμάτωση σε διάφορα σημεία του σώματος, έτσι ώστε να επιτύχουμε καλύτερη κυκλοφορία και να καταπολεμήσουμε σωμτικούς πόνους, όπως στην μέση, την πλάτη ή τον αυχένα. Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός χαλαρωτικού μασαζ δεν σταματούν εδώ. Απομακρύνονται οι τοξίνες και βοηθάμε το δέρμα να είναι πιο υγιές και λαμπερό, ενώ με τη χρήση ειδικών αιθέριων ελαίων επαναφέρουμε τη ζωντάνια στα ταλαιπωρημένα σημεία και διατήρουμε τη φρεσκάδα τους.

Σκεπτόμενοι λοιπόν εσάς και τις ανάγκες σας, σας προσφέρουμε με κάθε χαλαρωτικό μασαζ, άλλο ένα δώρο για να μοιραστείτε στιγμές ευεξίας και αναζωόγονησης με τον/την σύντροφο σας !

 

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg