Προσφορά

After Sun Rejuvenation

HyDRA SKIN
6 in 1 hydra - dermabrasion που εκσυγχρονίζει το βαθύ καθαρισμό και παρέχει πολλαπλά οφέλη στο δέρμα. Αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και των μαύρων στιγμάτων. Έγχυση βιταμινών / υαλουρονικού οξέος. Αντιγήρανση - σύσφιξη μέσω διπολικών ραδιοσυχνοτήτων. Υπέρηχοι για καλύτερη απορρόφηση των συστατικών & ανάπλαση του δέρματος με την τεχνική cold hammer.
Dermalux led
Φωτοδυναμική θεραπεία με τρία μήκη φωτός που κλινικά αποδεδειγμένα αναζωογονεί το δέρμα, επιταχύνοντας την ανανέωση των κυττάρων. Το μπλε φως έχει φυσική αντιμικροβιακή και αντί - ακνεική δράση, ενώ βελτιώνει την υφή και εξομαλύνει τις μελαχρωματικές βλάβες χωρίς να προκαλεί ερεθισμό. Το κόκκινο φως ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης. Το υπέρυθρο φως καταπραΰνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό.
O2 therapy (οξυγονοθεραπεία)
Η θεραπεία αρνητικών ιόντων - DERMIONOLOGIE ενισχύει το μικροκυκλοφοριακό σύστημα και έτσι το δέρμα αποκτά λάμψη και πιο υγιή όψη. Εφοδιάζει με οξυγόνο (σε κυτταρικό επίπεδο) το δέρμα, όπου η έλλειψη του ισοδυναμεί με πρόωρη γήρανση (φωτογήρανση, ρυτίδες, κα.). Ενδυναμώνει το συνδετικό ιστό (πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ). Συμβάλλει στην απολέπιση, αναδόμηση και την αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος. Μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα οιδήματα.
Image

Back in Shape with COOL 4D

Image

Το τέλειο σώμα

Μη επεμβατική Κρυογλυπτική με νέες κεφαλές σφαιρικής ψύξης, που εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Τρεις Φάσεις Θεραπείας

  1. Αναρρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών  θεραπείας
  2. Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός
  3. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής τους διαδικασίας (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)    

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg