Προσφορά

3 Ενέσιμες Μεσοθεραπείες προσώπου 180€

Οι ενέσεις μεσοθεραπείας χαρίζουν ένα λαμπερό και αναζωογονημένο δέρμα, χάρη στις βιταμίνες, τα πεπτίδια ή το υαλουρονικό οξύ που περιέχουν. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρήσει την υγρασία του βελτιώνεται, καθώς ξεδιψά σε βάθος και του προσδίδεται η χαμένη του νεότητα και λάμψη.
Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη. Δημιουργούμε μικρούς νυγμούς με πολυβιταμινούχα συστατικά σε σημεία του προσώπου, του λαιμού, αλλά και του ντεκολτέ, προσφέροντας ενυδάτωση, λάμψη και ένα πιο λείο και σφριγηλό δέρμα. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι η πιο δραστική λύση για την άμεση ενυδάτωση του προσώπου και τον περιορισμό των ρυτίδων ενώ το αποτέλεσμά της έχει μεγάλη διάρκεια.

Με τις ενέσεις βιταμινών - πεπτιδίων - υαλουρονικού επιτυγχάνουμε:

Ενίσχυση της φυσικής άμυνας και των κυττάρων του δέρματος
Αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ενυδάτωση εσωτερικά το δέρμα
Μείωση των ρυτίδων 

Aπεριόριστη αναδόμηση - αντιοξειδωτική προστασία 

Προστασία από την περιβαλλοντική φθορά

Image

Back in Shape with COOL 4D

Image

Το τέλειο σώμα

Μη επεμβατική Κρυογλυπτική με νέες κεφαλές σφαιρικής ψύξης, που εξασφαλίζει μόνιμο αποτέλεσμα χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Τρεις Φάσεις Θεραπείας

  1. Αναρρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών  θεραπείας
  2. Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να επηρεάζεται ο περιβάλλοντας ιστός
  3. Τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποβάλλονται μέσω της φυσιολογικής τους διαδικασίας (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών)    

5 συνεδρίες Laser Alexandrite μόνο με 150€

Δέρμα απαλό & χωρίς τρίχες

Παλιότερα αυτό προϋπόθετε μακροχρόνιες,διαρκείς,πολύωρες και επώδυνες συνεδρίες με απρόβλεπτα και επισφαλή αποτελέσματα. Πλέον ΟΧΙ.

Το καινοτόμο σύστημα Soprano ICE κατασκευάστηκε για να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα γρήγορα,εύκολα και με όσο το δυνατόν λιγότερες συνεδρίες. Στοχεύοντας τον θύλακα της τρίχας με ήπιους παλμούς laser, σχεδόν κάθε σημείο του σώματος σας μπορεί να αποτριχωθεί με άνεση και ασφάλεια.

Χρησιμοποιώντας την τεχνική του 'πινέλου' (πολλαπλές επαναλαμβανόμενες κάθετες γραμμές για την πλήρη κάλυψη της περιοχής) η κεφαλή βρίσκεται σε συνεχή κίνηση (τεχνική In-Motion) και έτσι η θεραπεία γίνεται πραγματικά ανώδυνη και πλέον αποτελεσματική.

dare-to-be-bare-and-beautiful.1.jpg