Αποτρίχωση laser Soprano Ice Platinum

Image
Η Τεχνολογία
>>  Ο θύλακας της τρίχας αποτελείται από τρείς κύριες ανατομικές δομές και μπορεί να αναπτυχθεί από διαφορετικά βάθη του δέρματος. Το Soprano ICE Platinum προσφέρει το συνεργικό όφελος των τριών πιο αποτελεσματικών τεχνολογιών laser για την αποτρίχωση, στοχεύοντας ταυτόχρονα όλες τις δομές του θύλακα της τρίχας και σε όλα τα βάθη.
Τεχνολογία Alex: Το μήκος κύματος στα 755nm παρέχει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, κάνοντάς το ιδανικό για το μεγαλύτερο εύρος τύπου και χρώματος τρίχας, κυρίως για τις 
πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες. 
Τεχνολογία Speed™: Τα 810nm είναι το κλασικό μήκος κύματος για να προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα, υψηλή μέση ενέργεια, υψηλό βαθμό επανάληψης παλμών και μεγάλο spot size (2 εκ.) για ταχύτητα στη θεραπεία. 
Τεχνολογία YAG: Το μήκος κύματος στα 1064nm παρέχει την πιο εν τω βάθει διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, καθιστώντας τήν την πλέον κατάλληλη λύση για τους πιο σκούρους 
φωτότυπους δέρματος.
>> Οι διαφορετικοί τύποι τριχών και δέρματος αντιδρούν καλύτερα σε διαφορετικά μήκη κύματος. Το Soprano ICE Platinum συνδυάζει τα πλεονεκτήματα πολλαπλών μηκών κύματος & τεχνολογιών,προσφέροντας εξατομικευμένη θεραπεία για κάθε έναν ξεχωριστά.
>> Η τεχνολογία SHR αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία του δέρματος έως ότου φτάσει στο επίπεδο καταστροφής του θύλακος της τρίχας και εμποδίζει την επανέκφυ­ση της.
>> Με την εν κινήσει τεχνική In-motion η κεφαλή του laser βρίσκεται σε συνεχή κίνηση, εξασφαλίζοντας την πλήρη κάλυψη όλης της περιοχής θεραπείας, για βέλτιστα αποτελέσματα σε λιγότερο χρόνο.
>> Με την τεχνολογία ψύξης ICE αποτρέπεται ο κίνδυνος δημιουργίας εγκαύματος, επιτυγχάνοντας ανώδυνη αλλά και αποτελεσματική αποτρίχωση.
>> Διαφορετικές κεφαλές εφαρμογής για οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ακόμη και για τα πιο μικρά και ευαίσθητα σημεία.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΧΕΣ

Το Soprano ICE Platinum στοχεύει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε τρία διαφορετικά επίπεδα προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική αποτρίχωση που υπάρχει σήμερα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας.
Λίγα λόγια για την laser αποτρίχωση . . .
Η αποτρίχωση μπορεί να γίνει ένας μακροχρό­νιος αγώνας. Η επίτευξη της μόνιμης μείωσης 
της τριχοφυΐας παραμένει έως σήμερα μια πρόκληση, είτε χρησιμοποιώντας παραδοσια­κές μεθόδους (αποτρίχωση με κερί) είτε πιο εξελιγμένες (χρήση laser) όμως με χρονοβόρες, επώδυνες διαδικασίες και προσωρινά αποτελέ­σματα. Πλέον, μέσω των καινοτόμων ανακαλύψεων στην έρευνα και ανάπτυξη, η Alma Lasers σας παρουσιάζει το Soprano ICE Platinum το οποίο επιτυγχάνει απλή, γρήγορη και την πιο πλήρη 
θεραπεία αποτρίχωσης προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Είτε έχετε ανοιχτό, σκουρόχρωμο ή μαυρι­σμένο από τον ήλιο δέρμα, το νέο σύστημα Soprano ICE Platinum με τις τρεις διαφορε­τικές τεχνολογίες και τα διαφορετικά επίπεδα που στοχεύει εντός του δέρματος, καθίσταται η πλέον σύγχρονη, γρήγορη, 
ολοκληρωμένη, αποτελεσματική και σχεδόν ανώδυνη λύση αποτρίχωσης.
Image